Sıkça Sorulan Sorular

Müşterilerimizin birçoğunun profesyonel koltuk yıkama ve halı yıkama hakkında özel soruları vardır. İşte AySu Koltuk Yıkama olarak duyduğumuz sık sorulan sorulardan sadece birkaç tanesi.

Genel Sorular

Nasıl Randevu Alabilirim?

7/24 aktif çağrı merkezimizi arayarak dilediğiniz tarih ve saate randevu alabilirsiniz.

Koltuklarımda Bir Hasar Meydana Gelir Mi?

Kesinlikle hayır. Son teknoloji teçhizatlar ve deneyimli personellerimiz ile hizmet vermekteyiz.

HALILARIMDA BİR HASAR MEYDANA GELİR Mİ?

Kesinlikle hayır. Son teknoloji teçhizatlar ve deneyimli personellerimiz ile hizmet vermekteyiz. Fakat %0.1 ihtimal halınızın temizliğini beğenmemeniz durumunda ücretsiz tekrar yıkarız.

HALILARI KAÇ GÜNDE TESLİM EDİYORSUNUZ?

Ortalama 3 gün içerisinde talep etmekteyiz fakat belirtmeniz durumunda daha erken teslim etmek için elimizden geleni yaparız.

KOLTUKLARI KURUTUYORMUSUNUZ?

Evet. Koltuklarınız yıkandıktan sonra kurutma cihazımız ile tamamen kurutulmakta ve ekiplerimiz gitmeden rahatlıkla kullanılabilecek şekilde size teslim etmekteyiz.

BENİM BİR MALZEME BULUNDURMAM GEREKİYOR MU?

Hayır. Ekiplerimiz tüm gerekecek malzemeleri kendileri ile getirmektedir.

YA HİZMETİNİZDEN MEMNUN DEĞİLSEM?

Lütfen hemen bizimle iletişime geçin, durumu düzeltmek için gerekli düzenlemeleri yapacağız. Üstelik konu ne olursa olsun kabul etmeniz durumunda tekrar ücretsiz ve hemen hizmet sunmak istiyoruz. Yahut koşulsuz şartsız iade de yapabiliriz.

Zamanlama Soruları

AYNI GÜN REZERVASYON ALABİLİR MİYİM?

Aynı gün rezervasyonları garanti etmiyoruz. Ancak geniş filomuz sayesinde %90 olarak çoğu zaman bu gereksinimi karşılayabiliyoruz.

KOLTUK YIKAMA İÇİN EVDE OLMAK ZORUNDAMIYIM?

Evet. Her ne kadar hiç bir konuda müşterilerimize zorlama yapmak istemesek te akıllarda oluşabilecek soru ve sorunlardan dolayı bunu müşterilerimizden rica etmekteyiz.

EKİPLERİNİZ TAM REZERVASYON YAPTIĞIM ZAMANDA MI GELİYOR?

İstanbul trafiğinde ani gelişen durumlarda saat oynamaları olsa dahi tarih olarak muhakkak randevulaştığımız tarihte gelmekteyiz.

HİZMET İÇİN NE ZAMAN ÖDEME YAPMAM GEREKİYOR?

Başta koltuk yıkama ve halı yıkama hizmetlerimiz olmak üzere tüm hizmetlerimizde iş sonu ödeme almaktayız.

Detaylı Sorular

Hangi Hizmetleri Sunuyorsunuz?

Başlıca hizmetlerimiz; Koltuk yıkama, halı yıkama, stor perde yıkama, yorgan yıkama, perde yıkama, yatak yıkamadır. Fakat bunlar dışında da pek çok hizmet vermekteyiz. Daha detaylı bilgi için BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ

EKİPLERİNİZ KAÇ KİŞİLİK?

Gerek koltuk yıkama gerekse halı yıkama hizmetimizde daima 2 personel göndermekteyiz. Fakat çok büyük halılar veya birden fazla koltuk takımı olan yerlere duruma göre 3 kişilik ekipte yönlendirmekteyiz.

PERSONELLERİNİZİ HANGİ KRİTERLERE GÖRE İŞE ALIYORSUNUZ?

Kesinlikle. Personellerimiz her şeyden önce GBT kontrolünden geçer. GBT sinde en ufak pürüz bulunan bireyleri asla firmamız bünyesinde çalıştırmamaktayız.

Buna ek olarak yeni başlayacak her çalışanımızda tecrübe şartı aranmaktadır. Üstelik tecrübe kazandığı firmayı daha önce biz duymadı isek yine o bireyler ile çalışma arkadaşlığı yapmamaktayız.

Call Now ButtonHemen Arayın
Open chat